Зареєструйте свій шкільний клас для участі в ігровому онлайн-заході!

У вівторок 19 листопада запрошуємо школярів/молодь (13-20 років) з Норвегії, Польщі та України взяти участь в онлайн-грі.

Учні отримають можливість:

  • Обмінятися досвідом з молоддю з Норвегії та Польщі
  • Створити спільноту своєї мрії в Minecraft
  • Дізнатися, які побажання молодь з різних країн має стосовно своїх місцевих громад

КОЛИ: 11:00 – 13:00 (за українським часом)

ДЕ: онлайн (Minecraft та Discord)

Завдяки дискусіям, креативному конструюванню тазнайомству з молодими людьми з різних країн учні отримають можливість прокачати свої компетентності для демократичного громадянства.

Захід відбуватиметься англійською, польською та українською мовами.

Учителі, які зареєструють свій клас, отримають підказки щодо ресурсів і навчальних планів з демократії та громадянства для шкільної та позашкільної роботи.

Учням потрібно буде створити обліковий запис в Discord. Школа або самі учні повинні мати доступ до комерційної версії Minecraft (Bedrock або Java), щоб приєднатися до загального сервера, який ми будемо використовувати на одному або кількох цифрових пристроях. Якщо школа не має доступу до версії Bedrock/Java, у нас є кілька ключів доступу, якими можна буде скористатися.

Для версії гри в Bedrock/Java школі потрібно мати мережу, щоб учні могли підключити свої пристрої онлайн до зовнішніх серверів Minecraft.

У нас також буде альтернативний варіант для шкіл, які мають доступ лише до Minecraft Education Edition. Discord буде використовуватися, щоб стежити за подією та спілкуватися з іншими.

Після реєстрації вчитель отримає інформацію про необхідну підготовку, інші деталі, а також посилання на сервер Discord, де відбуватиметься захід.

Захід є частиною програми «Молодь для міста, місто для молоді» – співпраці між the European Wergeland Centre та муніципалітетом Любліна.

Цей проект спрямований на посилення стійкості молоді до кризових ситуацій та зміцнення їхньої здатності та впевненості брати участь у громадському житті. Проект фінансується за рахунок грантів Європейської Економічної Зони та Норвегії.

У цьому проекті СКУ співпрацює з Муніципалітетом Любліна, Semper a Frente та Spillhuset Bergen.